Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bobby Vijay podzimním mistrem v jamkovce

21. 11. 2008

Zřejmě vinou hrozícího deště a silného větru se podzimního Mistrovství Depresscupu ve hře na jamky zúčastnili jen dva hráči (nakonec díky domácím pořadatelům ve Staré Boleslavi jsme byli tři), a měli jsme pro sebe vyhrazeno celé hřiště.

Obrazek

Zatímco první kolo finále bylo velmi vyrovnané a skončilo těsným vedením o jednu jamku pro Bobbyho jen díky lepšímu přiblížení se k praporku na posledním tříparu, druhé kolo bylo zajímavé jen do třetí jamky, kdy Sušný bojler ještě stačil vyrovnat. Ale to bylo všechno. Bobby potvrdil své vítězství nejen celkově třemi pary, ale i celkově velmi dobrou hrou v poli. Do dějin se zřejmě zapíše jeho padesátimetrová přihrávka na green osmnácté jamky z vodní překážky vpravo od fairveje, kdy se míček dokutálel na vzdálenost 5 cm k jamce.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dodatek

(sušný bojler, 21. 11. 2008 19:12)

K poslední větě mám tento dodatek: za slovo míček vložte: sám od sebe. Bobbík v té době otočen zády rovnal hole a míček se rozešel zhruba ze čtyřmetrové vzdálenosti až dokráčel na inkriminované místo. Znáte to s tou spuštěnou motykou. To se pak fakt blbě soupeří